Toni Solé
Toni SoléSoci Director
Llicenciat en Dret, Màster en Desenvolupament Organitzatiu per la URL i PDG por IESE.
Ha dirigit els departaments de RRHH en empreses com Kellogg’s, Port Aventura, United Biscuits, Kraft, Vueling, Bodegas Torres, en les que ha dissenyat models de gestió integral de RRHH, canvis globals com fusions, adquisicions, reestructuracions, internacionalització i definició d’estratègia del negoci. Té formació específica en gestió del canvi i Merge & Acquisition en centres com Henley o Ashridge, de Londres; coneixements de RRHH en les principals consultores, com Arthur Andersen, Ernst & Young, KPMG, PWC, etc. Col·labora de forma regular en diverses institucions i escoles de negocis, URV, EAE, EDE
Olga Pla
Olga PlaDirectora de Consultoria
Enginyera industrial i PDD per IESE. Aporta més de 15 anys d’experiència en gestió corporativa, organització i control de gestió.
Ha liderat projectes d’integració, creixement organitzatiu, implementació de les estratègies de la companyia i desenvolupament de valors.
Isabel Sanz
Isabel SanzConsultora
Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF. Màster en Psicologia de les Organitzacions i del Treball per la Universitat de Sevilla, i PDL per EADA.

Aporta 10 anys d’experiència, gran part a l’estranger, en gestió de clients liderant projectes diversos a l’àmbit de l’auditoria, consultoria de sistemes d’informació i consultoria de recursos humans.

Yolanda Javierre
Yolanda JavierreDirectora de Projectes – Consultora
Llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Diplomada en gestió d’organitzacions i RRHH per ESADE.
La seva trajectòria professional comença com a responsable de RRHH a Aiscondel. Aporta més de 25 anys d’experiència en la direcció de RRHH en diferents empreses com Givaudan, Recticel i Bacardi entre d’altres
Aida Jurado
Aida JuradoCoach Executiu i Consultora
Llicenciada en Psicologia. Màster en Direcció avançada de RRHH a ESADE. Directora de RRHH en empreses multinacionals de tecnologia i gran consum.
Certificació com a Coach Executiu i Coach d’Equips de l’Escuela Europea de Coaching, membre de la International Coach Federation. Processos de coaching i intervencions en equips de treball a través de coaching.
<strong>Josep Lluís Berengué</strong>
Josep Lluís BerenguéDirector de Projectes
Llicenciat en Administració d’Empreses. Màster en Organització i Gestió de RRHH. Professional de visió generalista, amb àmplia experiència en la gestió de RRHH en empreses familiars i multinacionals.
Aporta 15 anys d’experiència com Director de RRHH, formant part del Comitè de Direcció.
Javier Fañanás
Javier FañanásDirector de projectes – Consultor
Llicenciat en Ciències Químiques i PDD per IESE, Director de Recursos Humans amb més de 20 anys d’experiència.
Ha dirigit departament de RRHH en empreses com Fedefarma; Lear Corporation; PepsiCo; Watson Waytt i Dow Chemical.
<strong>Sandra Villa</strong>
Sandra VillaSenior HRBP i Consultora
Llicenciada en Psicologia Organitzacional i MBA a la Universitat Ramon Llull. Màster en Direcció de RRHH per EADA. Coach Executiu per Oliver Wyman. Certificada en BBI i Learning Agility per Korn Ferry.
Aporta més de 20 anys d’experiència a l’àrea de direcció i gestió de persones del sector de la consultoria organitzacional i en les multinacionals farmacèutiques Novartis i GlaxoSmithKline, on ha liderat projectes de gestió del canvi i de transformació organitzatva.
<strong>Inés Horcas</strong>
Inés HorcasSenior HRBP i Executive Coach
Diplomada en Relacions Laborals. Màster en Direcció de RRHH per EADA. Més de 20 anys d’experiència en la Direcció de RRHH i PRL, en el sector de l’automòbil i healthcare.
Ha liderat canvis organitzatius, estructurals i d’adquisició, negociant amb diferents comitès d’empresa.
<strong>Marisa Jimenez</strong>
Marisa JimenezConsultora
Llicenciada en Dret a la UdL . Ha fet diversos cursos de gestió en diferents àmbits: turístic, sector MICE, retail, gestió empresarial i d’equips.
Aporta una experiència de més de 20 anys en coordinació i direcció d’equips